1x2 - Tips
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

FC Zurich - FC Vaslui - WIN

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
mistic
Moderator
Moderator
mistic

Data de înscriere : 13/12/2011
Varsta : 31
Localizare : Buzau

FC Zurich - FC Vaslui - WIN Empty
MesajSubiect: FC Zurich - FC Vaslui - WIN   FC Zurich - FC Vaslui - WIN Icon_minitimeMier Dec 14, 2011 5:15 am

Ce parere aveti de meciul FC Zurich - FC Vaslui

Vaslui are o mare sansa sa mearga mai departe dar are cateva absese .Merg pe 1-0 vaslui
Sus In jos
Admin
Admin
Admin
Admin

Data de înscriere : 12/12/2011

MesajSubiect: Re: FC Zurich - FC Vaslui - WIN   FC Zurich - FC Vaslui - WIN Icon_minitimeMier Dec 14, 2011 8:29 am

Astazi la ora 20:00 avem meciul din grupa D intre Fc Vaslui ocupanta locului 2 cu 6 puncte si ocupanta ultimului loc Zurich cu 2 puncte care nu mai au nici o sansa de calificare,practic vaslui isi joaca singura sansa pentru calificare o victorie ii duce in primavarea europeana chiar daca la inceput erau catalogati cu sansa a 4-a pentru calificare.
In ultimele 6 partide disputate de de Zurich acestia au 2 victori 3 infrangeri si un rezultat de egalitate nu sunt intr-o forma destul de buna practic acest meci pentru ei nu conteaza decat pentru palmares de mentionat ar fi faptul ca din cele 6 meciuri in 3 scorul a fost de sub 2.5 goluri iar despre vaslui putem spune ca in ultimele 6 partide au 3 victori 2 rezultat de egalitate si o singura infrangere iar in 4 din cele 6 meciuri scorul a fost de sub 2.5 in concluzie eu mizez pe un meci cu putine goluri deoarece cei de la vaslui nu cred ca se vor arunca in atac din primu minut si vor ataca cu cap,mai ales ca le lipsesc cativa jucatorii importanti Papp,Wesley Tewanjera.

Pronostic nr 1. sub 2.5 goluri
cota: 1.85
Sus In jos
https://1x2tips.forumgratuit.ro
mistic
Moderator
Moderator
mistic

Data de înscriere : 13/12/2011
Varsta : 31
Localizare : Buzau

MesajSubiect: Re: FC Zurich - FC Vaslui - WIN   FC Zurich - FC Vaslui - WIN Icon_minitimeMier Dec 14, 2011 11:54 am

Ati fost minunati Vaslui ..nu ati jucat nimic
Sus In jos
Admin
Admin
Admin
Admin

Data de înscriere : 12/12/2011

MesajSubiect: Re: FC Zurich - FC Vaslui - WIN   FC Zurich - FC Vaslui - WIN Icon_minitimeMier Dec 14, 2011 11:55 am

corect , dar bine ca am prins :X
Sus In jos
https://1x2tips.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: FC Zurich - FC Vaslui - WIN   FC Zurich - FC Vaslui - WIN Icon_minitime

Sus In jos

FC Zurich - FC Vaslui - WIN
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Zurich - Vaslui [LIVE]

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
1x2 - Tips :: 1x2 TIPS - Pariuri Sportive :: Pronosticuri Sportive-
Mergi direct la: