Shamrock vs Tottenham 15.12.2011 20:00 UEFA Europa League (Analiza 15)
Tallaght Stadium (Dublin)
Londonezii vor juca in Irlanda un meci decisiv pentru calificarea in primavara Europa League , dar care insa nu va conta daca Rubin Kazan va castiga cel putin un punct din deplasarea din Grecia cu PAOK. Shamrock a terminat pe primul loc sezonul in Irlanda insa in Europa League Shamrock este foarte slaba , cu nici un punct dupa 5 partide si cred ca va incheia anul cu o noua infrangere. Shamrock a pierdut ultimele doua meciuri din grupa foarte categoric 3-1 cu PAOK si 4-1 cu Rubin. Tottenham a tratat Europa League cu mare indiferenta si acest lucru ii afecteaza pozitia in grupa. Tottenham a pierdut ultimele 2 meciuri din grupa , 1-0 cu Rubin si 2-1 cu PAOK iar in aceasta partida cred ca londonezii vor castiga desi vor juca cu rezervele. Tottenham a pierdut in etapa trecuta din campionat primul meci dupa 11 etape fara infrangere , in deplasarea de la Stoke cu 2-1. Tottenham trebuie sa castige la multe goluri diferenta acest meci cu Shamrock iar PAOK trebuie sa castige cu Rubin pentru ca londonezii sa ajunga in primavara Europa League. Meciul tur dintre cele doua formatii a fost castigat de Tottenham cu 3-1 iar in acest meci retur cred ca londonezii vor castiga din nou , diferenta dintre cele doua formatii fiind imensa in momentul de fata.
Pronostic -> Tottenham
Cota -> 1,44